Ioska-Ritz
Lumea baloanelor este spectaculoasa, aproape magica. Baloanele te fac sa te simti fericit. Baloanele atrag atentia imediat si zambete infloresc pe chipul tuturor - indiferent de varsta. Tot baloanele pot transforma, intr-un mod uimitor, orice loc. Ele schimba complet sau adauga valoare oricarui spatiu - devenind un loc ce vibreaza de forme, culoare si veselie. Astazi, aproape ca nu ne mai putem inchipui nici un eveniment fara baloane. Deoarece, cu siguranta, ele sunt cartea castigatoare a oricarei petreceri.

Daca doriti sa aduceti un zambet larg pe chipul celor dragi, sa impresionati un prieten, sa decorati o petrecere de vis, sa faceti o declaratie de dragoste, ori sa ramaneti in memoria cuiva, atunci noi va stam alaturi.

Cu responsabilitate, imaginatie, creativitate, profesionalism si multa experienta.

Realizam decoruri avand tematici pentru:
- nunti si botezuri;
- petreceri si aniversari;
- evenimente de firma, scoli si gradinite.

In urma examenelor sustinute, am obtinut atestatul de membru QBN - eliberat de Qualatex, SUA, cea mai mare firma producatoare si decoratoare de baloane din lume. Pentru viitor, ne propunem sa obtinem si atestatul CBA - Certified Balloon Artist, eliberat de aceeasi firma Qualatex, SUA.Facem livrari in Bucuresti si imprejurimi. Pentru comenzi mari, ne deplasam in tara. Pentru comenzi in tara, va rugam sa ne contactati din timp.